Vårens grupper

  • 21 dec 2022

Nu är anmälningarna till simlinjen öppna till vårterminen för de som simmat med oss nu under hösten! Crawlkurserna är öppna för alla att anmäla sig till. 

Tyvärr saknar vi tränare i hajen just nu. Därför är det väldigt få platser att boka här. Vill ni ha en söndagstid ber jag er att avvakta lite, jag jobbar på en lösning. Hajen 1, 2 och 3 kommer att bli fler platser till framöver, även på söndagar. 

Uppdatering 21 december: Vi har nu fått in ett par tränare i hajen 1 och 2 på söndagar och öppnar nu upp lite platser där. Ni som redan bokat en plats på måndgar men vill byta till söndagar kan boka en plats på söndagar istället, så tar jag bort måndagsplatsen i efterhand om ni inte kan göra det själva. 

Vuxensimskola planerar vi för att ha, anmälan till dessa kommer också att öppna framöver. Håll utkik här på hemsidan eller på facebook för att se när det går att anmäla sig hit. 

Masterssimningen kommer att vara pausad tills vidare, om någon är intresserad av att få igång den igen, hör av dig!

Drop-in crawl på fredagar startar upp igen i vår! Håll utkik på aktiviteterna för "drop-in fredagar", dessa hittar ni i gruppens kalender, för att se mer exakt vilka datum som gäller. Tiden kommer att vara kl 11:30-13:30, tränaren finns på plats mellan dessa tider så det är bara att dyka upp då! Vill du köpa ett 10-kort mailar du kansliet.