Crawlkurs


Crawl nivå 1

Crawlkurs nivå 1 är för dig som är helt ny och aldrig tränat crawl innan eller som inte riktigt har fått kläm på tekniken i crawl ännu.

Är du osäkert på om du ska vara i nivå 1 eller 2 väljer du nivå 1 så kan vi ändra i efterhand om vi anser att det behövs.

Crawl Nivå 2

Crawlkurs nivå 2 är för dig som behärskar crawl som simsätt ganska bra och orkar simma 50m crawl utan att stanna.

Är du osäkert på om du ska vara i nivå 1 eller 2 väljer du nivå 1 så kan vi ändra i efterhand om vi anser att det behövs.

Crawl nivå 3

Crawlkurs nivå 3 är för dig som behärskar crawl som simsätt.
Här kan ni få personlig hjälp med träningsupplägget. Perfekt för dig som vill få en effektiv simteknik!

Drop-in crawl

De som går en crawlkurs hos oss har möjlighet att köpa ett drop-in kort. När varje crawlkurs slutar fortsätter vi med drop-in träningar. Under våren har vi drop-in träningar maj månad ut. Under hösten har vi drop-in några/någon gång i november och sen några gånger i december. Håll utkik på hemsidan för mer exakta datum och tider. 

Vill du köpa ett drop-in kort mailar du kansliet. Det kostar 600kr för 10 gånger. Drop-in kortet har inget utgångsdatum utan gäller så länge du har gånger kvar. Enda kravet är att du är medlem hos oss. 
Vi har korten hos oss, maila kansliet för att få veta mer exakt hur många gånger du har kvar. 

För att se mer exakt när drop-in tillfällena börjar efter en crawlkurs kan du kolla på den aktivitet som heter Drop-in crawl.