Anmälan till hösten 2023

  • 14 aug 2023

Semestern är slut och starten för höstens kurser närmar sig! Här kan du läsa mer om anmälan/bokning av höstterminens kurser.

 

Vuxenkurser:

Crawlkurserna är öppna för alla att anmäla sig till. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller! 

Vuxensimskola drar vi igång igen, anmälan hit öppnar så fort vi har allt klart med tider och datum!

 

Simlinjen:

Simlinjens grupper öppnar igen för förtursanmälan idag den 14 augusti runt kl 10:00. Förtursanmälan innebär att bara de som simmat med oss under våren kan boka en plats.  
Den 15 augusti kl 10:00 öppnar sen simlinjens grupper för nyanmälan. Det är då nya barn kan boka en plats i de grupper där det finns någon ledig plats. 

Köplats kan bokas i de grupper som är fulla. Det innebär att barnet står på kö i den gruppen nu under hösten. Vi mailar er om det blir någon ledig plats i gruppen. Ni kan boka två köplatser totalt. Köplatsen är inte bindande och ni kan tacka nej om ni erbjuds en plas efter att terminen har börjat. Det ska dock göras samma dag eller dagen efter att ni får mailet. 
Uppdatering 230817: De grupper som är stängda är fulla och går inte längre att boka vare sig plats eller köplats i. Varmt välkomna tillbaka nästa termin om ni inte fått någon plats eller köplats nu till hösten. Anmälan till vårterminen brukar öppna efter nyår, håll koll på hemsidan innan dess.

 

Simsport/tävlingsverksamhet:

Sprintgruppen är öppen för alla att boka en plats. Här är ingen förtur, läs mer under simsport för att se vad som krävs för att börja simma med sprintgruppen. 

Simmare i A, B, C och D grupperna behöver inte återanmäla sig utan har kvar sin plats tills den sägs upp. 
Vi är tacksamma om ni bokar in er på de tävlingar ni planerar att åka på snarast!

 

Tänk på att anmälan nu är bindande och en avgift tas ut vid avbokning. Alla avbokningar ska ske via mail till kansliet. Ni som avbokat er plats innan den 14 augusti kommer inte behöva betala någon avgift men det kan ta ett par dagar till innan ni får svar på ert mail.