Hoppa till sidans innehåll

Söndagscaféet


Nu är det dags att kavla upp ärmarna igen och planera in Söndagscaféet för hösten. Titta igenom listan för att se när det är er tur att stå.               

Söndagscafé Hösten 2021.pdf

Som de flesta av er känner till finns det varje söndag under simskoleverksamheten en cafévagn uppdukad i simhallen. Det är tävlingssimmarnas familjer som turas om att hålla i caféet, då intäkterna därifrån är ett sätt att hålla våra avgifter nere.

Som cafévärd har man fyra uppgifter:

  • Baka brödet som säljs (gör upp detta med den ni delar söndag med). Det går åt 80-100 bullar och 2-3 plåtar kärleksmums eller dylikt. Det finns gluten och laktosfria kakor i ett av skåpen och det är samma pris som vanlig fika. Nu under hösten ska det ni bakar ha papper runt sig (typ muffins och bullar) så att ingen annan än den som ska äta bullen behöver ta i den. 
  • TAG ÄVEN MED 1 LITER LAKTOSFRI MJÖLK.
  • Brygga kaffe, duka vagnen och stå sedan inne i simhallen och sköta försäljningen.
  • Städa simhallen, omklädningsrummen och kansliet efter oss.


Du bör vara på plats vid 14.40-tiden för att ha vagnen klar till 15.00. Runt 20.00 brukar allt vara färdigt. Fullständiga rutiner finns i pärmen ovanför mikron i kansliet. Två familjer ansvarar varje söndag och det är alltid en van familj tillsammans med de nya simmarnas föräldrar (detta kan ju förstås ändras då ni föräldrar byter söndag med varandra). Viktigt att ni tar kontakt med varandra i god tid innan.

Får man förhinder måste ni fixa ersättare själva!!

 

Uppdaterad: 07 SEP 2021 10:36 Skribent: Lollo Cronwall
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

Bytt mejladress eller telefonnummer?

Kontakta Simsällskapet!

Så att vi når er.  

This is a mailto link

 

 

Postadress:
Västerviks SS - Simidrott
c/o Simhallen, Idrottsgatan 4
59350 Västervik

Kontakt:
Tel: 0760205720
E-post: kansli@vasterviksss....

Se all info