Hoppa till sidans innehåll

Mycket på gång i VSS

19 SEP 2019 10:11
Den här hösten händer mycket i vår förening. Med Solkustsim 2019 är vi även tävlings arrangör.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2019 10:11

Vi är glada att kunna informera att vi har lyckats anställa Bengt Svensson, också känd som ”Texas”. Bengt har stor erfarenhet i svensk simning och kommer att jobba med klubbutveckling och som tränare. Vi hälsar Bengt välkommen till Västervik Simsällskap. Han börja den första oktober.

Anders har varit med i föreningen under lång tid som aktiv simmare och under olika perioder också som anställd. Anders har under sommaren bestämt sig att avsluta sin anställning som huvudtränare i VSS. Vi tackar Anders för sitt stora engagemang. Anders finns med och stöttar verksamheten.

En tid tillbaka har Tobias Keller börjat jobba hos oss som klubbadministratör. Tobias nås lättas må – tors under dagtid i kansliet via mejl eller 0490-32410.

Våra simaktiviteter är populära. Simlinjen har fortfarande kö till vissa grupper. Dessutom behöver vi fler ledare och tränare till simlinjen. Vuxenaktiviteterna växer snabbt. Stor efterfrågan ser vi till vuxensimskola där många tar chansen att lära sig simma. Även vuxencrawlet är mycket populärt.

För tävlingsgrupparna var det en framgångsrik säsongstart med 48 medaljer vid tävlingen i Katrineholm. 23 guld 21 silver 4 brons och många personliga rekord.

Simsäsongen försätter nu i helgen med Speedo Yards i Jönköping.

Vi håller tummarna för våra simmare och önska alla lycka till och en trevlig höst. 

Skribent: Tobias Keller
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

Bytt mejladress eller telefonnummer?

Kontakta Simsällskapet!

Så att vi når er.  

This is a mailto link

 

 

Postadress:
Västerviks SS - Simidrott
c/o Simhallen, Idrottsgatan 4
59350 Västervik

Kontakt:
Tel: 0760205720
E-post: kansli@vasterviksss....

Se all info