Hoppa till sidans innehåll

Kanslidörr

15 APR 2020 07:31
Nu under vecka 16 kommer en dörr monteras mellan kök och kontor, det kommer då även monteras ett kodlås på köksdörren. Dörren in till kontoret är för att skapa ett behagligare, men framförallt tryggare klimat för arbetande personal/tränare.
  • Skapad: 15 APR 2020 07:31

Under kontorstid kommer denna dörr stå öppen/vara olåst, medan den övrig tid kommer vara låst. Då både tränare och övrig personal hanterar mycket information om er simmare, men även föreningsinformation, så anser personal och tränare att det genom att sätta upp denna dörr blir lättare att bedriva vår verksamhet ur säkerhetssynpunkt. Ansvarig tränare och personal kommer ha nyckel till denna dörr, medan simmare och övriga som inte behöver tillträde till kansliet istället kommer få en kod till köksdörren.

I och med detta blir det lättare för de simmare som vill värma sin mat, göra läxor eller liknande innan simträningen att få möjlighet till detta.

Vi kommer även placera bord där det idag är skåp så ni kan sitta och äta, göra läxor alternativ ta med maten ut till landträningsrummet för att äta och umgås med övriga simmare.

Tillägg med hänsyn av Corona-pandemin:

Under rådande tid uppmanar vi samtliga simmare att om möjligt värma och äta sin mat hemma och inte stanna i simhallen för att umgås med simvännerna.

 

Vänliga hälsningar

Mikael Westerholm

Ordförande

Västerviks Simsällskap

Skribent: VSS Ordförande
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

Bytt mejladress eller telefonnummer?

Kontakta Simsällskapet!

Så att vi når er.  

This is a mailto link

 

 

Postadress:
Västerviks SS - Simidrott
c/o Simhallen, Idrottsgatan 4
59350 Västervik

Kontakt:
Tel: 0760205720
E-post: kansli@vasterviksss....

Se all info