Hoppa till sidans innehåll

Den 12 april blir det fest för alla föreningar i Västervik!

2018-02-19 10:52
Västerviks kommun har beslutat att genomföra en föreningsgala som ska lyfta föreningar och föreningsaktiva från hela Västerviks kommun. Galan kommer att hållas redan i vår och nu är det dags för allmänheten och föreningarna själva att nominera vilka
  • Uppdaterad: 2018-02-19 10:52

Galan hålls på Arenan på Västervik Resort och på scenen står bland annat Andreas Johnson som har ett starkt engagemang inom föreningslivet. Allmänheten kan redan nu gå in och nominera de föreningar som utmärkt sig under året.

- Vi har så många hjältar i vår kommun, säger Tomas Kronståhl (S). Det gäller både inom idrott och på kulturområdet. Vi vet att det är mycket slit och ideella krafter som jobbar här och vi vill göra vad vi kan för att visa vår uppskattning och synliggöra dessa fantastiska människor.

Under de senaste åren har Västerviks kommun delat ut tre priser med koppling till föreningslivet (Kulturstipendiet, Årets föreningsledare och Årets ideella samhällsutvecklare) i samband med nationaldagsfirandet i Stadsparken. Nu utökar kommunen satsningen med fem helt nya priskategorier och ett helt nytt evenemang. Satsningen möjliggör att fler föreningsaktiva i kommunen ska uppmärksammas och visas uppskattning. Under kvällen utlovas både priser och tacktal, samt en hel del underhållning.

- Det blir ingen "Guldbaggegala" med frack och långklänning utan istället en mer lättsam tillställning där alla är välkomna, avslutar Lotti Jilsmo.

Allmänheten kan redan nu gå in och nominera på kommunens hemsida. Det går också bra att amäla sig till eventet som är gratis för föreningsmedlemmar.

Årets priskategorier är:

  • Årets förening
  • Årets prestation
  • Årets ungdomsprestation
  • Årets förnyare
  • Årets föreningsdrivna evenemang
  • Årets föreningsledare
  • Årets ideella samhällsutvecklare
  • Kulturstipendiet

Nomineringstiden är fram till 20 mars.

Mer information och nomineringsformulär:

www.vastervik.se/foreningsgalan

För mer information, kontakta gärna

Lotti Jillsmo

Landsbygdsutvecklare och kontaktperson föreningsgalan,
Samhällsbyggnadsenheten Västerviks kommun
Mejl: This is a mailto link,
Telefon: 0490-25 41 70

Skribent: Jenny Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

Bytt telefonnummer?

Kontakta Simsällskapet!

Så att vi når er när det är dags för simskola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Postadress:
Västerviks SS - Simidrott
c/o Simhallen, Idrottsgatan 4
59350 Västervik

Kontakt:
Tel: 049032410
E-post: This is a mailto link

Se all info